Loading...

100%
coronaproof
city golf

Om ervoor te zorgen dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten, hebben wij de meestgestelde vragen rond de impact van COVID-19 op City Golf opgelijst.

Laatste update van deze pagina: 10/09/20 om 09.48u


Kan een City Golf tour plaatsvinden of is er een verbod van kracht?

Sinds 8 juni 2020 is het verbod op toeristische rondleidingen opgeheven en kunnen onze tours zonder problemen plaatsvinden.


Welke voorzorgsmaatregelen worden er genomen tijdens een City Golf tour?

City Golf tours vinden plaats in de buitenlucht, dat is een heel groot voordeel! Bovendien nemen wij diepgaande voorzorgsmaatregelen om het risico op besmetting te vermijden, die verder op deze pagina toegelicht worden.


Met hoeveel personen kunnen deelnemen en hoe zit dat met de bubbel?

Over de bubbels werd al veel gesproken en geschreven, hierbij de correcte uitleg over hoe de bubbels in praktijk toe te passen:

Neem als norm voor de bubbel of je iemand mag knuffelen. De bubbel van 5 vaste + uitbreidbaar naar 10 personen zijn mensen waarbij de basisregels (afstand houden, mondmasker, handen wassen) niet nodig zijn, deze personen mag u dus knuffelen. Voor personen die u niet mag knuffelen (en die dus niet in uw bubbel zitten), gelden de basisregels (afstand houden, handen wassen, eventueel dragen van mondmasker) wel. Dat wil dus zeggen dat u met collega's een City Golf tour kunt beleven, maar wij daarvoor de nodige voorbereidingen dienen te treffen. (vb. extra begeleiding inzetten om afstand te verzekeren of in te delen in kleinere groepjes)


Wat is de actuele regelgeving voor toeristische rondleidingen?

Het protocol van Toerisme Vlaanderen stelt:

Wettelijk gezien kunnen georganiseerde culturele activiteiten onder begeleiding van een verantwoordelijke doorgaan met 50 personen, op voorwaarde dat de veiligheidsafstand wordt gerespecteerd. In de praktijk zal het echter zelden of niet haalbaar om zich met een groep van 50 deelnemers te verplaatsen in een (al dan niet openbare) ruimte én tegelijk de afstandsregels te respecteren. Hiervoor moet immers gerekend worden op een oppervlakte van minstens 4m² per persoon of 200m² voor een groep van 50.

Daarom wordt geadviseerd om, in de geest van de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad van 27 juli 2020, gidsactiviteiten te beperken tot maximum 20 personen per gids (kinderen jonger dan 12 jaar niet meegerekend). Zorg er steeds voor dat de deelnemers onderling 1,5m afstand kunnen bewaren en de gids voor iedereen verstaanbaar is.

UPDATE:

Toerisme Vlaanderen voerde een versoepeling door en paste het sectorprotocol aan waarbij, met ingang van 10/09/20, het aantal personen per gids aangepast werd naar 20 personen!


Is een City Golf tour dezer dagen niet gevaarlijk?

Zeker niet! Onze organisatie is al sinds de start van de pandemie betrokken partij binnen verschillende taskforces rond de relance van de toeristische sector. Wij hebben input aangeleverd, die mee werd opgenomen in de actuele protocollen voor de sector. Onze diepgaande inspanningen zorgen ervoor dat onze tours 100% coronaproof zijn. Lees onderaan deze pagina hoe wij dit concreet aanpakken.


Is het dragen een mondmasker verplicht tijdens een City Golf tour?

In de meeste steden is het sinds 25/07 verplicht om in de binnenstad een mondmasker te dragen. Om geen verwarring te zaaien, hebben we besloten dat het dragen van een mondmasker tijdens een City Golf tour verplicht is. 


Zijn City Golf tours nog leuk in deze tijden?

Absoluut, City Golf is dé ideale activiteit om in de buitenlucht te genieten, rekening houdend met alle voorzorgsmaatregelen die werden opgelegd. Boek uw tour en kom zelf proeven!

Met zorg

Voor het welzijn van onze klanten en medewerkers, hebben wij uitdiepende voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan.

 

Voor en na elke tour reinigen wij het golfmateriaal met desinfecterende zeep.

Iedere tour heeft een corona-verantwoordelijke, die zal toekijken op het naleven van de richtlijnen en over een handleiding beschikt.

De begeleiding voorziet bij elke City Golf tour flacons met ontsmettingsalcohol.

Vermijd onderling fysiek contact tijdens de City Golf tour.

Respecteer een social distance van 2m, dewelke eenvoudig kan gemeten worden door het horizontaal uitsteken van uw golfclub.

Tijdens een City Golf tour vermijden we drukke plaatsen.

Was uw handen zoveel mogelijk voor en na een City Golf tour.

UPDATE:
Gebruik van mondmaskers is wel verplicht ook al zal een City Golf tour in de buitenlucht plaatsvinden. In sommige steden is het eveneens verplicht om een mondmasker te dragen in de binnenstad.
Mondmaskers dient u zelf te voorzien.

Hoest en nies in de elleboog.

Reserveer uw City Golf tour op voorhand

Door deze regels te respecteren kunnen we er samen een onvergetelijke tour van maken!
Blijf vooral rustig, we zorgen voor jullie!

Sfeerbeelden

coronaproof tours
handschoenen tijdens de tours
flesjes ontsmetting

procedure

Zorgeloos genieten binnen een veilig kader is onze prioriteit, dus wij maakten onze tours ‘coronaproof’.

1. Grondige voorbereiding

2. Focus op veilig genieten.

3. Onvergetelijke City Golf tour.

contacteer ons met al uw vragen.
we zorgen voor u.

Bel ons
+32 (0)498/39.56.94 
Kantoor (enkel op afspraak)
Jozef de Bomstraat 74 - 2018 Antwerpen
Openingsuren
Maandag: 13u - 19u
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9.30u - 19u
Zondag: 9.30u tot 16u