Loading...

City Golf Antwerpen

Seef Tour

Stadsgolfen en eigentijds Antwerps bier uit de Middeleeuwen proeven.

Seef en Bootjes Bier in de brouwerij op het Eilandje.


ABC

De Antwerpse Brouw Compagnie is gevestigd in het Noorderpershuis, ooit gebouwd om bruggen en sluizen te bedienen, in de hippe wijk het Eilandje. De brouwerij is de thuishaven van enkele bijzondere bieren met een Antwerpse toets. In samenspraak met Johan en Karen, de bezielers van de brouwerij, ontwikkelden wij een smakelijke City Golf Seef tour. We zijn dan ook trots om samen een écht Antwerps verhaal te mogen voorschotelen.

Hoe ziet zo'n tour er dan uit en hoe verloopt dat allemaal?

We spreken met de groep af aan de inkom van de Seef brouwerij en verwelkomen jullie met de glimlach want we mogen onze passie met u delen. Voor aanvang van de tour licht de begeleider het programma toe. U hoeft niet met lege handen te luisteren want we schotelen op dat moment alvast een biertje uit het gamma van Seef voor.

Vervolgens zal de begeleiding de groep voorzien van een korte golfinitiatie, zodat de groep klaar is om een 'hole in town' te slaan en beginnen we aan de City Golf tour van 6 holes, langsheen de 'must see' plaatsen in dit stadsdeel.

Eindigen doet de groep opnieuw in de brouwerij om nog 2 biertjes uit het aanbod van Seef te proeven. Tijdens deze proeverij maken wij ook de winnaar van de dag bekend!

Praktische info

Ontdek meer over de Seef Tours

Startplaats

Onze Seef Tours vormen een lus, dus de groep zal starten en eindigen in de brouwerij.

Datum

Een City Golf Seef Tour is beschikbaar van maandag t.e.m. zondag.

Starturen

Een City Golf Seef Tour kan gestart worden op een vast startuur.

Maak uw keuze uit één van volgende starturen:
12u
14.30u
17u

Starten op een ander tijdstip dan bovenstaande?
Als onze planning het toelaat, met veel plezier! Informeer naar de beschikbaarheden via het formulier.

Duurtijd

De tour van 6 holes duurt circa 2u

De degustatie zal ongeveer 30 min. duren, al is het laatste deel op eigen tempo.

De totale duurtijd zal dus ongeveer 2,5u bedragen.

Bieren

Degusteren staat bij deze formule centraal, daarom schotelen we 3 proefglaasjes bier (15 à 20 cl.) aan, dewelke kleiner zijn dan de volwaardige glazen.

Personen die geen bier drinken, kunnen opteren voor water, frisdranken, koffie of thee.

Om de kwaliteit van onze tours te verzekeren, is het niet mogelijk de tour te onderbreken voor een lunch of diner.

Deelnemers

City Golf Seef Tours zijn mogelijk vanaf 8 tot 100 personen.

Groepen kleiner dan 8 personen kunnen deelnemen tegen de kostprijs van 208 euro en zal er ook voor 8 personen bier voorzien worden.

Wij organiseren, jammer genoeg, geen tours waar individueel kan worden aangesloten.

Talen

Al onze begeleiders zijn Antwerpse locals, die tours in het Nederlands en Engels kunnen begeleiden.

Geen wachttijden

Om een vlot verloop te verzekeren, verdelen wij een groep in enkele subgroepen en voorzien daarvoor steeds voldoende begeleiding.

Omdat wij de insteek van uw uitstap optimaal tot zijn recht willen laten komen, blijven de subgroepen zoveel mogelijk samen of in elkaars buurt, zodat interactie tussen de deelnemers mogelijk is.

De groepen worden dermate samengesteld zodat er geen wachttijden tijdens het spel optreden.

Teambuilding

City Golf is het ideale concept voor een teambuilding met uw bedrijf in Antwerpen.

Er zijn verschillende spelformules om groepen met elkaar te laten samenwerken en de competitie aan te wakkeren.

Voor een vleugje competitie laten we de subgroepen tegen elkaar spelen, houden we de scores bij en maken we op het einde het team met het minst aantal slagen bekend als winnaar.

Hierdoor verloopt uw tour met veel plezier, zal iedereen betrokken worden en ontstaat er een unieke groepsdynamiek.

100% coronaproof

Omdat de gezondheid van ons personeel en klanten primeert, desinfecteren wij het golfmateriaal voor en na elke City Golf tour.

Omwille van de veiligheid laten wij steeds minstens 2 meter, wat eenvoudig te meten is met de golfclub, afstand houden tussen de deelnemers, dus social distancing is verzekerd.

Tevens is de begeleiding voorzien van flacons Podilon ontsmettingsalcohol. (80%)

Klik hieronder voor meer info over de voorzorgsmaatregelen die we nemen om een coronaproof beleving te verzekeren.

Weer

Omdat wij onze klanten optimaal willen laten genieten van onze City Golf tours in Antwerpen, bieden wij enkele mogelijkheden aan als het weer spelbreker tijdens het stadsgolfen zou zijn.

Onze tours kunnen worden aangepast, zodat de groep op meer beschutte locaties speelt. Bovendien voorzien wij, indien er hevige regenval voorspeld werd, tijdens onze tours voor iedereen een regenjasje.

Als u de tour liever op een ander moment wil laten plaatsvinden, heeft u de mogelijkheid om uw City Golf tour tot 24u voor aanvang, zonder kosten, te verplaatsen naar een latere datum.

Parkeren

Voor meer informatie omtrent de LEZ, mobiliteit en parkeren in Antwerpen, verwijzen we u graag door naar de website van Slim Naar Antwerpen.

 
logo slim naar Antwerpen
 

Tarief

26,00 euro p.p.

Inbegrepen:
golfmateriaal, golfinitiatie, enthousiaste begeleiding, verzekering en 3 biertjes of non-alcoholisch alternatief.

locatie brouwerij

Gelegen in het hart van het Eilandje

Boeking en info

Contacteer ons voor een onvergetelijke ervaring
INFORMEER NAAR DE GROEPSTARIEVEN EN ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE.

+32 (0)498/39.56.94

LAAT U BIJSTAAN VOOR DE ORGANISATIE VAN UW TEAMBUILDING OF UITSTAP.

Online aanvraag

informeer naar de beschikbaarheid

FAQ

Veelgestelde vragen
Is City Golf leuk?

We geloven erin dat we na 14 jaar voortdurend sleutelen aan onze tours, dé succesformule in handen hebben om mensen plezier te laten beleven en gelukkig te maken. Uit recent onderzoek bleek dat 98% van onze klanten de tour opnieuw zou boeken.
Lees wat onze klanten van hun ervaring vonden:

Is een tour alleen met onze groep of zijn er nog andere mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé georganiseerd. Hierdoor zal de tour uitsluitend met de leden van uw gezelschap verlopen.

Wat in geval van regen?
We kunnen de route aanpassen zodat de groep op meer overdekte locaties zal spelen en we voorzien regenjasjes! Tot 24u voor aanvang kunt u, indien u het weer niet wil trotseren, zonder kosten, uw reservatie verplaatsen naar een latere datum.
moet ik golfervaring hebben?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf zal zijn. Als uw gezelschap bestaat uit een groep ervaren golfers, gelieve dit dan op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we het parcours aanpassen zodat de uitdaging groter zal worden.

Hebben jullie veel ervaring in de organisatie van teambuildings?
Sinds augustus 2008 organiseren wij dagelijks tours voor bedrijven, familieuitstappen, vrijgezellendagen, enz. Wij organiseren enkel City Golf, dus leggen ons toe op absolute kwaliteit. In november 2018 hebben we de 100.000ste deelnemer mogen verwelkomen.
We hebben reeds een stadswandeling geboekt. valt dit te combineren met City Golf?

Ja! Wij beschikken over voldoende locaties in elke stad om een tour te maken zodat deze niet zou overlappen met een andere activiteit of reeds geboekte stadswandeling.

Kunnen wij zelf een route uitstippelen?
Uiteraard staan we open voor elke vraag/suggestie en bekijken we met veel plezier hoe we dit kunnen implementeren, maar dienen ons steeds te houden aan onze vergunningen.
Er is iemand van de groep minder mobiel, kan deze persoon mee op pad?
Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan de er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan.
Hoe lang duurt een tour?
Een City Golf Seef Tour duurt 2,5u.De City Golf tour van 6 holes duurt 2u en de proeverij van 3 biertjes ongeveer een half uurtje.
Welke stadsinfo voorzien jullie tijdens de tour?

Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op de leukste verhalen, aanstekelijke anekdotes en voorziet u onderweg van een woordje uitleg over de bezienswaardigheden in de stad. Wij bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan, maar vestigen wel voldoende aandacht op de stad.

mail ons
Covid info